Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Use of food additive titanium dioxide (E171) before the introduction of regulatory restrictions due to concern for genotoxicity
Avtorji:ID Blaznik, Urška (Avtor)
ID Krušič, Sanja (Avtor)
ID Hribar, Maša (Avtor)
ID Kušar, Anita (Avtor)
ID Žmitek, Katja (Avtor)
ID Pravst, Igor (Avtor)
Datoteke:URL URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://www.mdpi.com/2304-8158/10/8/1910
 
.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (622,86 KB)
MD5: 4360F29F9D25968039669FD2740D9146
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo NUTRIS - Inštitut za nutricionistiko
Status publikacije:Objavljeno
Verzija publikacije:Objavljena publikacija
Datum objave:01.08.2021
Leto izida:2021
Št. strani:str. 1-10
Številčenje:Vol. 10, iss. 8
PID:20.500.12556/DiRROS-24073 Novo okno
UDK:612.39
ISSN pri članku:2304-8158
DOI:10.3390/foods10081910 Novo okno
COBISS.SI-ID:73756419 Novo okno
Avtorske pravice:© 2021 by the authors. Licensee MDPI, Basel, Switzerland.
Opomba:Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 23. 8. 2021; Št. članka: 1910;
Datum objave v DiRROS:12.11.2025
Število ogledov:139
Število prenosov:84
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Foods
Skrajšan naslov:Foods
Založnik:MDPI
ISSN:2304-8158
COBISS.SI-ID:512252472 Novo okno

Gradivo je financirano iz projekta

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:P3-0395
Naslov:Prehrana in javno zdravje

Financer:EC - European Commission
Program financ.:H2020
Številka projekta:863059
Naslov:Food Nutrition Security Cloud
Akronim:FNS-Cloud

Licence

Licenca:CC BY 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.sl
Opis:To je standardna licenca Creative Commons, ki daje uporabnikom največ možnosti za nadaljnjo uporabo dela, pri čemer morajo navesti avtorja.

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:prehrana, titanov dioksid, E171, nanodelci, varnost, Evropa, Slovenija


Nazaj