Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Exploitation of the traditional evidence for botanical health claims on foodstuffs in Europe
Avtorji:ID Kušar, Anita (Avtor)
ID Pravst, Igor (Avtor)
Datoteke:URL URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1756464622000068
 
.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,18 MB)
MD5: 43D4F866333BD8FBDA0ACB2A6F7D946D
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo NUTRIS - Inštitut za nutricionistiko
Status publikacije:Objavljeno
Verzija publikacije:Objavljena publikacija
Datum objave:01.02.2022
Leto izida:2022
Št. strani:str. [1]-8
Številčenje:Vol. 89
PID:20.500.12556/DiRROS-24051 Novo okno
UDK:612.39
ISSN pri članku:2214-9414
DOI:10.1016/j.jff.2022.104936 Novo okno
COBISS.SI-ID:97925123 Novo okno
Avtorske pravice:© 2022 The Authors. Published by Elsevier Ltd.
Opomba:Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 17. 2. 2022; Št. članka: 104936;
Datum objave v DiRROS:11.11.2025
Število ogledov:159
Število prenosov:80
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Journal of functional foods : Elektronski vir
Založnik:Elsevier
ISSN:2214-9414
COBISS.SI-ID:20477462 Novo okno

Gradivo je financirano iz projekta

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:P3-0395
Naslov:Prehrana in javno zdravje

Licence

Licenca:CC BY 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.sl
Opis:To je standardna licenca Creative Commons, ki daje uporabnikom največ možnosti za nadaljnjo uporabo dela, pri čemer morajo navesti avtorja.
Začetek licenciranja:04.01.2022
Vezano na:Text and Data Mining valid from 2022-02-01 Text and Data Mining valid from 2022-02-01 Version of Record valid from 2022-01-04

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:nutricionistika, prehrambeni izdelki, rastlinski izvor, bioaktivne sestavine


Nazaj