Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Obvestila
Kontakti
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
The Nutri-Score nutrition label : a public health tool based on rigorous scientific evidence aiming to improve the nutritional status of the population
Avtorji:
ID
Hercberg, Serge
(
Avtor
)
ID
Touvier, Mathilde
(
Avtor
)
ID
Salas-Salvadó, Jordi
(
Avtor
)
ID
Pravst, Igor
(
Sodelavec pri raziskavi
)
Datoteke:
URL - Izvorni URL, za dostop obiščite
https://econtent.hogrefe.com/doi/10.1024/0300-9831/a000722
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(505,87 KB)
MD5: 85653A40A382EC26AE62981C23358AC2
Jezik:
Angleški jezik
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
NUTRIS - Inštitut za nutricionistiko
Status publikacije:
Objavljeno
Verzija publikacije:
Objavljena publikacija
Datum objave:
01.07.2022
Leto izida:
2022
Št. strani:
str. 147-157
Številčenje:
Vol. 92, iss. 3/4
PID:
20.500.12556/DiRROS-24050
UDK:
612.39
ISSN pri članku:
1664-2821
DOI:
10.1024/0300-9831/a000722
COBISS.SI-ID:
73792003
Avtorske pravice:
© 2021 The Author(s)
Opomba:
Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 23. 8. 2021;
Datum objave v DiRROS:
11.11.2025
Število ogledov:
105
Število prenosov:
56
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Gradivo je del revije
Naslov:
International journal for vitamin and nutrition research
Skrajšan naslov:
Int. j. vitam. nutr. res.
Založnik:
H. Huber, Hogrefe
ISSN:
1664-2821
COBISS.SI-ID:
521052441
Licence
Licenca:
CC BY 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva 4.0 Mednarodna
Povezava:
http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.sl
Opis:
To je standardna licenca Creative Commons, ki daje uporabnikom največ možnosti za nadaljnjo uporabo dela, pri čemer morajo navesti avtorja.
Sekundarni jezik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
prehrana
,
označevanje hranilne vrednosti
,
kakovost hranil
,
študije validacije
,
izbira hrane
Nazaj