Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:European household spending and socio-economic impacts on food behavior during the first wave of COVID-19
Avtorji:ID Hristov, Hristo (Avtor)
ID Millard, Jeremy (Avtor)
ID Pravst, Igor (Avtor)
ID Janssen, Meike (Avtor)
Datoteke:URL URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnut.2022.869091/full
 
.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (7,28 MB)
MD5: 20445DD47D496ACEE0CBE496A5B247C8
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo NUTRIS - Inštitut za nutricionistiko
Status publikacije:Objavljeno
Verzija publikacije:Objavljena publikacija
Datum objave:01.01.2022
Leto izida:2022
Št. strani:str. 1-20
Številčenje:Vol. 9, [article no.] 869091
PID:20.500.12556/DiRROS-24048 Novo okno
UDK:612.39
ISSN pri članku:2296-861X
DOI:10.3389/fnut.2022.869091 Novo okno
COBISS.SI-ID:117274371 Novo okno
Avtorske pravice:© 2022 Hristov, Millard, Pravst and Janssen.
Opomba:Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 3. 8. 2022;
Datum objave v DiRROS:11.11.2025
Število ogledov:144
Število prenosov:66
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Frontiers in nutrition
Skrajšan naslov:Front. nutr.
Založnik:Frontiers Media S.A.
ISSN:2296-861X
COBISS.SI-ID:4431992 Novo okno

Gradivo je financirano iz projekta

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:P3-0395
Naslov:Prehrana in javno zdravje

Licence

Licenca:CC BY 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.sl
Opis:To je standardna licenca Creative Commons, ki daje uporabnikom največ možnosti za nadaljnjo uporabo dela, pri čemer morajo navesti avtorja.
Začetek licenciranja:03.08.2022
Vezano na:Version of Record valid from 2022-08-03

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:prehrana, poraba hrane, nakup hrane, COVID-19, finančno stanje, gospodinjstva, sprememba vedenja


Nazaj