| Naslov: | Identifying differences in consumer attitudes towards local foods in organic and national voluntary quality certification schemes |
|---|
| Avtorji: | ID Hristov, Hristo (Avtor) ID Erjavec, Karmen (Avtor) ID Pravst, Igor (Avtor) ID Juvančič, Luka (Avtor) ID Kuhar, Aleš (Avtor) |
| Datoteke: | URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://www.mdpi.com/2304-8158/12/6/1132
PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (652,01 KB) MD5: 990DD98BBC26DA891322EDB22187D7C9
|
|---|
| Jezik: | Angleški jezik |
|---|
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
|---|
| Organizacija: | NUTRIS - Inštitut za nutricionistiko
|
|---|
| Ključne besede: | quality scheme, selected quality, organic label |
|---|
| Status publikacije: | Objavljeno |
|---|
| Verzija publikacije: | Objavljena publikacija |
|---|
| Datum objave: | 01.01.2023 |
|---|
| Leto izida: | 2023 |
|---|
| Številčenje: | Vol. 12, iss. 6, art. 1132 |
|---|
| PID: | 20.500.12556/DiRROS-24031  |
|---|
| UDK: | 366.644:631.147 |
|---|
| ISSN pri članku: | 2304-8158 |
|---|
| DOI: | 10.3390/foods12061132  |
|---|
| COBISS.SI-ID: | 147359491  |
|---|
| Avtorske pravice: | © 2023 by the authors. Licensee MDPI, Basel, Switzerland. |
|---|
| Opomba: | Nasl. z nasl. zaslona;
Opis vira z dne 31. 3. 2023;
|
|---|
| Datum objave v DiRROS: | 10.11.2025 |
|---|
| Število ogledov: | 123 |
|---|
| Število prenosov: | 59 |
|---|
| Metapodatki: |  |
|---|
|
:
|
Kopiraj citat |
|---|
| | | | Objavi na: |  |
|---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |