Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Obvestila
Kontakti
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Monitoring viable yeast populations using flow cytometry in spontaneous and inoculated alcoholic fermentations of white must and red mash
Avtorji:
ID
Potisek, Mateja
(
Avtor
)
ID
Čuš, Franc
(
Avtor
)
Datoteke:
URL - Izvorni URL, za dostop obiščite
https://link.springer.com/article/10.1007/s00217-025-04792-0?utm_source=rct_congratemailt&utm_medium=email&utm_campaign=oa_20250609&utm_content=10.1007/s00217-025-04792-0
Jezik:
Angleški jezik
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
Ključne besede:
Saccharomyces yeasts
,
Non-Saccharomyces yeasts
,
Wine
,
Yeast counting
,
Plate count method
Status publikacije:
Objavljeno
Verzija publikacije:
Objavljena publikacija
Datum objave:
09.06.2025
Leto izida:
2025
Št. strani:
17 str.
Številčenje:
iss. 5, Feb. 2025
PID:
20.500.12556/DiRROS-22639
UDK:
634.8+663.2
ISSN pri članku:
1438-2385
DOI:
10.1007/s00217-025-04792-0
COBISS.SI-ID:
238970627
Datum objave v DiRROS:
11.06.2025
Število ogledov:
467
Število prenosov:
123
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Gradivo je del revije
Naslov:
European food research & technology
Skrajšan naslov:
Eur. food res. technol.
Založnik:
Springer
ISSN:
1438-2385
COBISS.SI-ID:
513665049
Gradivo je financirano iz projekta
Financer:
ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:
P4-0133-2018
Naslov:
Trajnostno kmetijstvo
Licence
Licenca:
CC BY 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva 4.0 Mednarodna
Povezava:
http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.sl
Opis:
To je standardna licenca Creative Commons, ki daje uporabnikom največ možnosti za nadaljnjo uporabo dela, pri čemer morajo navesti avtorja.
Nazaj