Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Dry-cured ham, ‘Kraški pršut’, from heavy pig production : a pilot study focusing on the effect of ham weight and salting
Avtorji:ID Savić, Bojana (Avtor)
ID Čandek-Potokar, Marjeta (Avtor)
ID Škrlep, Martin (Avtor)
Datoteke:URL URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://www.mdpi.com/2304-8158/13/22/3620
 
.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (816,03 KB)
MD5: 5D74B7BC61343519C2C35EE5F4BE92BF
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
Ključne besede:ham weight, reduced salt, dry-cured ham quality, sensory analysis, check all that apply, CATA
Status publikacije:Objavljeno
Datum objave:13.11.2024
Leto izida:2024
Št. strani:str. 1-11
Številčenje:Vol. 13, iss. 22, [article no.] 3620
PID:20.500.12556/DiRROS-20855 Novo okno
UDK:637
ISSN pri članku:2304-8158
DOI:10.3390/foods13223620 Novo okno
COBISS.SI-ID:215759875 Novo okno
Opomba:Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 20. 11. 2024;
Datum objave v DiRROS:20.11.2024
Število ogledov:16
Število prenosov:7
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Foods
Skrajšan naslov:Foods
Založnik:MDPI
ISSN:2304-8158
COBISS.SI-ID:512252472 Novo okno

Gradivo je financirano iz projekta

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:P4-0133-2018
Naslov:Trajnostno kmetijstvo

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:L7-4568-2022
Naslov:AVTENTIČNI PRODUKTI VIŠJE KAKOVOSTI IN TRAJNOSTNA PRAŠIČEREJA (A-SUS)

Licence

Licenca:CC BY 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.sl
Opis:To je standardna licenca Creative Commons, ki daje uporabnikom največ možnosti za nadaljnjo uporabo dela, pri čemer morajo navesti avtorja.

Nazaj