| Naslov: | Dry-cured ham, ‘Kraški pršut’, from heavy pig production : a pilot study focusing on the effect of ham weight and salting |
|---|
| Avtorji: | ID Savić, Bojana (Avtor) ID Čandek-Potokar, Marjeta (Avtor) ID Škrlep, Martin (Avtor) |
| Datoteke: | URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://www.mdpi.com/2304-8158/13/22/3620
PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (816,03 KB) MD5: 5D74B7BC61343519C2C35EE5F4BE92BF
|
|---|
| Jezik: | Angleški jezik |
|---|
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
|---|
| Organizacija: | KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
|
|---|
| Ključne besede: | ham weight, reduced salt, dry-cured ham quality, sensory analysis, check all that apply, CATA |
|---|
| Status publikacije: | Objavljeno |
|---|
| Datum objave: | 13.11.2024 |
|---|
| Leto izida: | 2024 |
|---|
| Št. strani: | str. 1-11 |
|---|
| Številčenje: | Vol. 13, iss. 22, [article no.] 3620 |
|---|
| PID: | 20.500.12556/DiRROS-20855  |
|---|
| UDK: | 637 |
|---|
| ISSN pri članku: | 2304-8158 |
|---|
| DOI: | 10.3390/foods13223620  |
|---|
| COBISS.SI-ID: | 215759875  |
|---|
| Opomba: | Nasl. z nasl. zaslona;
Opis vira z dne 20. 11. 2024;
|
|---|
| Datum objave v DiRROS: | 20.11.2024 |
|---|
| Število ogledov: | 872 |
|---|
| Število prenosov: | 401 |
|---|
| Metapodatki: |  |
|---|
|
:
|
Kopiraj citat |
|---|
| | | | Objavi na: |  |
|---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |