Naslov: | Dry-cured ham, ‘Kraški pršut’, from heavy pig production : a pilot study focusing on the effect of ham weight and salting |
---|
Avtorji: | ID Savić, Bojana (Avtor) ID Čandek-Potokar, Marjeta (Avtor) ID Škrlep, Martin (Avtor) |
Datoteke: | URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://www.mdpi.com/2304-8158/13/22/3620
PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (816,03 KB) MD5: 5D74B7BC61343519C2C35EE5F4BE92BF
|
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
|
---|
Ključne besede: | ham weight, reduced salt, dry-cured ham quality, sensory analysis, check all that apply, CATA |
---|
Status publikacije: | Objavljeno |
---|
Datum objave: | 13.11.2024 |
---|
Leto izida: | 2024 |
---|
Št. strani: | str. 1-11 |
---|
Številčenje: | Vol. 13, iss. 22, [article no.] 3620 |
---|
PID: | 20.500.12556/DiRROS-20855 |
---|
UDK: | 637 |
---|
ISSN pri članku: | 2304-8158 |
---|
DOI: | 10.3390/foods13223620 |
---|
COBISS.SI-ID: | 215759875 |
---|
Opomba: | Nasl. z nasl. zaslona;
Opis vira z dne 20. 11. 2024;
|
---|
Datum objave v DiRROS: | 20.11.2024 |
---|
Število ogledov: | 16 |
---|
Število prenosov: | 7 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |