Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:How nutritious are french beans (Phaseolus vulgaris l.) from the citizen science experiment?
Avtorji:ID Sinkovič, Lovro (Avtor)
ID Blažica, Vanja (Avtor)
ID Blažica, Bojan (Avtor)
ID Meglič, Vladimir (Avtor)
ID Pipan, Barbara (Avtor)
Datoteke:.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (3,33 MB)
MD5: 2C2F6DB1BDA8F8A3E0A5031A02596541
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
Ključne besede:Citizen Science experiment, bean pods, survey of growth habits, food composition database, nutritional quality, citizen science
Status publikacije:Objavljeno
Verzija publikacije:Objavljena publikacija
Datum objave:20.01.2024
Leto izida:2024
Št. strani:str. 1-21
Številčenje:Vol. 13, iss. 2, art. 1314
UDK:635
ISSN pri članku:2223-7747
DOI:10.3390/plants13020314 Novo okno
COBISS.SI-ID:181918211 Novo okno
Opomba:Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 22. 1. 2024;
Datum objave v DiRROS:29.10.2024
Število ogledov:51
Število prenosov:15
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Plants
Skrajšan naslov:Plants
Založnik:MDPI
ISSN:2223-7747
COBISS.SI-ID:523345433 Novo okno

Gradivo je financirano iz projekta

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:P4-0072

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:P2-0098

Licence

Licenca:CC BY 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.sl
Opis:To je standardna licenca Creative Commons, ki daje uporabnikom največ možnosti za nadaljnjo uporabo dela, pri čemer morajo navesti avtorja.

Sekundarni jezik

Jezik:Latinski jezik
Ključne besede:Phaseolus vulgaris


Nazaj