Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Effect of cluster thinning within the grapevine variety
Avtorji:ID Šuklje, Katja (Avtor)
ID Jež Krebelj, Anastazija (Avtor)
ID Vaupotič, Tanja (Avtor)
ID Čuš, Franc (Avtor)
Datoteke:.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1015,35 KB)
MD5: F5CCE8A6E7A24ABC67FDD37D81B59350
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
Ključne besede:grapevine, cluster thinning, Welschriesling, thiols, terpenes, yield, yield parameters, wine parameters
Datum objave:01.01.2022
Leto izida:2022
Št. strani:str. 118-129
Številčenje:Vol. 72, No. 2
PID:20.500.12556/DiRROS-15430 Novo okno
UDK:634.836:632.952
ISSN pri članku:0007-5922
COBISS.SI-ID:110258435 Novo okno
Opomba:Soavtorji: Anastazija Jež Krebelj, Tanja Vaupotič, Franc Čuš,;
Datum objave v DiRROS:06.09.2022
Število ogledov:1052
Število prenosov:323
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Nemški jezik
Naslov:Einfluss der Traubenausdünnung bei der Rebsorte 'Welschriesling' auf Ertrags-, Most- und Weinparameter


Nazaj