Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Chemical characteristics of two-phase olive-mill waste and evaluation of their direct soil application in humid Mediterranean regions
Avtorji:ID Podgornik, Maja (Avtor)
ID Bučar-Miklavčič, Milena (Avtor)
ID Levart, Alenka (Avtor)
ID Salobir, Janez (Avtor)
ID Rezar, Vida (Avtor)
ID Butinar, Bojan (Avtor)
Datoteke:.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (267,02 KB)
MD5: B99103392D0FEC6E3695057599E6DC6E
 
URL URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://doi.org/10.3390/agronomy12071621
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo ZRS Koper - Znanstveno-raziskovalno središče Koper / Centro di Ricerche Scientifiche Capodistria
Status publikacije:Objavljeno
Verzija publikacije:Objavljena publikacija
Datum sprejetja članka:04.07.2022
Datum objave:05.07.2022
Leto izida:2022
Št. strani:str. 1-10
Številčenje:no. 7 , art. 1621
PID:20.500.12556/DiRROS-15290 Novo okno
UDK:633.852.73
ISSN pri članku:2073-4395
COBISS.SI-ID:114077699 Novo okno
Avtorske pravice: © 2022 by the authors
Opomba:nasl. z nasl. zaslona; Članek objavljen v posebni ševilki: "Agronomic Pathways for Mitigating the Negative Impacts of Agricultural Production and for Improving Food Security"; Soavtorji: Milena Bučan-Miklavčič, Alenka Levart, Janez Salobir, Vida Rezar, Bojan Butinar; Opis vira z dne 06. 07. 2022;
Datum objave v DiRROS:14.07.2022
Število ogledov:475
Število prenosov:270
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Agronomy
Skrajšan naslov:Agronomy
Založnik:MDPI AG
ISSN:2073-4395
COBISS.SI-ID:522953241 Novo okno

Gradivo je financirano iz projekta

Financer:ARRS - Agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:V4-1621
Naslov:Možnosti uporabe ostankov proizvodnje v oljkarstvu

Licence

Licenca:CC BY 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.sl
Opis:To je standardna licenca Creative Commons, ki daje uporabnikom največ možnosti za nadaljnjo uporabo dela, pri čemer morajo navesti avtorja.
Začetek licenciranja:05.07.2022

Sekundarni jezik

Jezik:Ni določen
Ključne besede:oljke, oljčna industrija, stranski produkti, sistemi pridobivanja, dvofazni sistem pridobivanja, prst


Nazaj