| Naslov: | The impact of food processing on the phenolic content in products made from juneberry (Amelanchier lamarckii) fruits |
|---|
| Avtorji: | ID Mikulič Petkovšek, Maja (Avtor) ID Koron, Darinka (Avtor) ID Rusjan, Denis (Avtor) |
| Datoteke: | PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (249,84 KB) MD5: 5663288C02ECE22EE3A9B6544ABF94B2
|
|---|
| Jezik: | Angleški jezik |
|---|
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
|---|
| Organizacija: | KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
|
|---|
| Ključne besede: | Amelanchier lamarckii, šmarna hrušica, kemična sestava, fenolne spojine, sladkorji, funkcionalna hrana, zdrava hrana, izdelki iz šmarnice, procesiranje živil |
|---|
| Status publikacije: | Posredovano založniku |
|---|
| Verzija publikacije: | Nerecenzirani rokopis |
|---|
| Leto izida: | 2020 |
|---|
| Št. strani: | str. 386-393 |
|---|
| Številčenje: | Vol. 85, Iss. 2 |
|---|
| PID: | 20.500.12556/DiRROS-11606  |
|---|
| UDK: | 634.1/.7 |
|---|
| ISSN pri članku: | 0022-1147 |
|---|
| DOI: | 10.1111/1750-3841.15030  |
|---|
| COBISS.SI-ID: | 9455481  |
|---|
| Datum objave v DiRROS: | 16.04.2020 |
|---|
| Število ogledov: | 2719 |
|---|
| Število prenosov: | 1847 |
|---|
| Metapodatki: |  |
|---|
|
:
|
Kopiraj citat |
|---|
| | | | Objavi na: |  |
|---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |