Ključne besede: prašiči, prehrana prašičev, vlaknine, imunokastracijaObjavljeno v DiRROS: 06.09.2022; Ogledov: 624; Prenosov: 231 Povezava na celotno besedilo
Ključne besede: meat product quality, pif meat, dry-fermented sausages, local breeds, organic rearing regime, conventional rearing regime, aromatic profile, sousages profile, meat flavour, prašiči, prašičje meso, kastracija prašičev, imunokastracija, operativna kastracija, kakovost mesa, vonj merjasca, androstenon, okus mesaObjavljeno v DiRROS: 06.09.2022; Ogledov: 441; Prenosov: 0
Ključne besede: gozdarstvo, kmetijstvo, divje živali, divji prašiči, škoda, odškodnina, izračunObjavljeno v DiRROS: 10.03.2022; Ogledov: 1003; Prenosov: 300 Celotno besedilo (747,20 KB)
Ključne besede: prašiči, meso, prašičja stegna, kraški pršut, hlapne spojine, določanje, ocenjevanjeObjavljeno v DiRROS: 11.07.2017; Ogledov: 3698; Prenosov: 783 Povezava na celotno besedilo