Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Iskanje po repozitoriju
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po

Možnosti:
  Ponastavi


Iskalni niz: "avtor" (Maša Hribar) .

1 - 10 / 32
Na začetekNa prejšnjo stran1234Na naslednjo stranNa konec
1.
2.
Ultra-processed foods in the food supply : prevalence, nutritional composition and use of voluntary labelling schemes
Edvina Hafner, Maša Hribar, Igor Pravst, 2025, izvirni znanstveni članek

Objavljeno v DiRROS: 24.11.2025; Ogledov: 131; Prenosov: 68
.pdf Celotno besedilo (3,12 MB)
Gradivo ima več datotek! Več...

3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Nutritional composition of gluten-free labelled foods in the Slovenian food supply
Živa Lavriša, Maša Hribar, Anita Kušar, Katja Žmitek, Igor Pravst, 2020, izvirni znanstveni članek

Ključne besede: gluten-free foods, nutritional composition, food labelling, food supply
Objavljeno v DiRROS: 12.11.2025; Ogledov: 339; Prenosov: 71
.pdf Celotno besedilo (580,04 KB)
Gradivo ima več datotek! Več...

Iskanje izvedeno v 0.18 sek.
Na vrh