Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Iskanje po repozitoriju
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po

Možnosti:
  Ponastavi


Iskalni niz: "avtor" (Anita Kušar) .

1 - 10 / 34
Na začetekNa prejšnjo stran1234Na naslednjo stranNa konec
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Changes in average sodium content of prepacked foods in Slovenia during 2011-2015
Igor Pravst, Živa Lavriša, Anita Kušar, Krista Miklavec, Katja Žmitek, 2017, izvirni znanstveni članek

Ključne besede: sodium, salt, processed foods, food composition, food labelling, food supply
Objavljeno v DiRROS: 19.11.2025; Ogledov: 143; Prenosov: 52
.pdf Celotno besedilo (491,40 KB)
Gradivo ima več datotek! Več...

10.
Iskanje izvedeno v 0.53 sek.
Na vrh