Naslov: | Designing innovative business models for the wild food products sector in several Mediterranean countries |
---|
Avtorji: | ID Japelj, Anže (Avtor) ID Rovira, Marta (Avtor) ID Piqué, Miriam (Avtor) ID Bonet, José Antonio (Avtor) ID Oliach, Daniel (Avtor) ID Vidale, Enrico (Avtor) ID Andrighetto, Nicola (Avtor) ID Borges, José Guilherme (Avtor) ID Conceição, Inês (Avtor) ID Taghouti, Ibtissem (Avtor) ID Khalfaoui, Mariem (Avtor) ID Plevnik, Kaja (Avtor) ID Grebenc, Tine (Avtor) |
Datoteke: | PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (108,71 KB) MD5: AE64DDEA328A2A142D123532868F80CE
|
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Tipologija: | 1.08 - Objavljeni znanstveni prispevek na konferenci |
---|
Organizacija: | SciVie - Gozdarski inštitut Slovenije
|
---|
Ključne besede: | wild food products, Mediterranean, business model, innovation, living labs |
---|
Status publikacije: | Objavljeno |
---|
Verzija publikacije: | Objavljena publikacija |
---|
Leto izida: | 2023 |
---|
Št. strani: | Str. 238-245 |
---|
PID: | 20.500.12556/DiRROS-17140 |
---|
UDK: | 630*8 |
---|
DOI: | 10.20315/SilvaSlovenica.0022.29 |
---|
COBISS.SI-ID: | 167320835 |
---|
Datum objave v DiRROS: | 06.10.2023 |
---|
Število ogledov: | 330 |
---|
Število prenosov: | 126 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |