| Naslov: | Reply to Horacek, M.; Cannavan, A. : Comment on “Sinkoviˇc et al. Isotope Fingerprints of Common and Tartary Buckwheat Grains and Milling Fractions: A Preliminary Study. Foods 2022, 11, 1414” |
|---|
| Avtorji: | ID Sinkovič, Lovro (Avtor) ID Ogrinc, Nives (Avtor) ID Potočnik, Doris (Avtor) ID Meglič, Vladimir (Avtor) |
| Datoteke: | PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (217,37 KB) MD5: 1DD4543970104FCBC32E9607E69C852B
|
|---|
| Jezik: | Angleški jezik |
|---|
| Tipologija: | 1.03 - Drugi znanstveni članki |
|---|
| Organizacija: | KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
|
|---|
| Ključne besede: | hulls, isotope fingerprints, grain milling, milling process, milling fractions preparing, soil conditions, environment |
|---|
| Status publikacije: | Objavljeno |
|---|
| Verzija publikacije: | Objavljena publikacija |
|---|
| Datum objave: | 01.01.2022 |
|---|
| Leto izida: | 2022 |
|---|
| Št. strani: | str. 1-3 |
|---|
| Številčenje: | Vol. 11, no. |
|---|
| PID: | 20.500.12556/DiRROS-16727  |
|---|
| UDK: | 633 |
|---|
| ISSN pri članku: | 2304-8158 |
|---|
| DOI: | 10.3390/foods11172628  |
|---|
| COBISS.SI-ID: | 119603715  |
|---|
| Opomba: | Nasl. z nasl. zaslona;
Opis vira z dne 30. 8. 2022;
|
|---|
| Datum objave v DiRROS: | 27.07.2023 |
|---|
| Število ogledov: | 1614 |
|---|
| Število prenosov: | 408 |
|---|
| Metapodatki: |  |
|---|
|
:
|
Kopiraj citat |
|---|
| | | | Objavi na: |  |
|---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |