Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Aromatic profile, physicochemical and sensory traits of dry-fermented sausages produced without nitrites using pork from Krškopolje pig reared in organic and conventional husbandry
Avtorji:ID Škrlep, Martin (Avtor)
ID Čandek-Potokar, Marjeta (Avtor)
ID Batorek Lukač, Nina (Avtor)
ID Tomažin, Urška (Avtor)
ID Flores, Mónica (Avtor)
Datoteke: Gradivo nima datotek. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici organizacije, zalogo lahko preverite v COBISS-u. Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
Ključne besede:pig meat, dry-fermented sausage, sensory characteristics, production system
Datum objave:01.01.2019
Leto izida:2019
Št. strani:13 str. (art. no. 55)
Številčenje:Vol. 9, iss. 2
PID:20.500.12556/DiRROS-15450 Novo okno
UDK:636.4.09:575
ISSN pri članku:2076-2615
DOI:10.3390/ani9020055 Novo okno
COBISS.SI-ID:5666152 Novo okno
Opomba:Published: 12 February 2019; Soavtorji: Marjeta Čandek-Potokar, Nina Batorek-Lukač, Urška Tomažin, Mónica Flores; Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 12. 2. 2019; ǂArt. no.ǂ55;
Datum objave v DiRROS:06.09.2022
Število ogledov:492
Število prenosov:0
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Animals
Skrajšan naslov:Animals
Založnik:MDPI AG
ISSN:2076-2615
COBISS.SI-ID:519120409 Novo okno

Nazaj