Naslov: | Aromatic profile, physicochemical and sensory traits of dry-fermented sausages produced without nitrites using pork from Krškopolje pig reared in organic and conventional husbandry |
---|
Avtorji: | ID Škrlep, Martin (Avtor) ID Čandek-Potokar, Marjeta (Avtor) ID Batorek Lukač, Nina (Avtor) ID Tomažin, Urška (Avtor) ID Flores, Mónica (Avtor) |
Datoteke: |
Gradivo nima datotek. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici organizacije, zalogo lahko preverite v COBISS-u. |
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
|
---|
Ključne besede: | pig meat, dry-fermented sausage, sensory characteristics, production system |
---|
Datum objave: | 01.01.2019 |
---|
Leto izida: | 2019 |
---|
Št. strani: | 13 str. (art. no. 55) |
---|
Številčenje: | Vol. 9, iss. 2 |
---|
PID: | 20.500.12556/DiRROS-15450 |
---|
UDK: | 636.4.09:575 |
---|
ISSN pri članku: | 2076-2615 |
---|
DOI: | 10.3390/ani9020055 |
---|
COBISS.SI-ID: | 5666152 |
---|
Opomba: | Published: 12 February 2019;
Soavtorji: Marjeta Čandek-Potokar, Nina Batorek-Lukač, Urška Tomažin, Mónica Flores;
Nasl. z nasl. zaslona;
Opis vira z dne 12. 2. 2019;
ǂArt. no.ǂ55;
|
---|
Datum objave v DiRROS: | 06.09.2022 |
---|
Število ogledov: | 837 |
---|
Število prenosov: | 0 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |