Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | SLO | ENG

Naslov:Enhancement of Istrian Malvasia wine aroma and hydroxycinnamate composition by hand and mechanical leaf removal
Avtorji:Bubola, Marijan (Avtor)
Lukič, Igor (Avtor)
Radeka, Sanja (Avtor)
Sivilotti, Paolo (Avtor)
Grozić, Kristina (Avtor)
Vanzo, Andreja (Avtor)
Bavčar, Dejan (Avtor)
Lisjak, Klemen (Avtor)
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
Ključne besede:wine aroma, leaf removal, varietal thiols, aroma compounds, hydroxycinnamates
Leto izida:2019
UDK:634.8+663.2
ISSN pri članku:0022-5142
OceCobissID:6595079 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS_ID:5549928 Povezava se odpre v novem oknu
DOI:10.1002/jsfa.9262 Povezava se odpre v novem oknu
Opombe:Soavtorji: Igor Lukić, Sanja Radeka, Paolo Sivilotti, Kristina Grozić,a Andreja Vanzo, Dejan Bavčar, Klemen Lisjak;
Število ogledov:1049
Število prenosov:482
Datoteke:.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (868,34 KB)
 
Nadgradivo:J. Sci. Food Agric.
Academic Press
 
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
  
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.


Nazaj