Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | SLO | ENG

Naslov:The suitability of malolactic fermentation for the Cviček wine
Avtorji:Čuš, Franc (Avtor)
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
Ključne besede:wine, acidity, biological deacidification, sensory evaluation
Leto izida:2013
UDK:663.2
ISSN pri članku:1581-9175
OceCobissID:213840640 Povezava se odpre v novem oknu
URN:URN:NBN:SI:doc-U21SPZ3X
COBISS_ID:4117864 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:1831
Število prenosov:259
Datoteke:URL URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://eprints.gozdis.si/59/
.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (146,95 KB)
 
Nadgradivo:Acta agric. Slov.
Biotehniška fakulteta
 
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
  
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.


Nazaj