Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:The suitability of malolactic fermentation for the Cviček wine
Avtorji:ID Čuš, Franc (Avtor)
Datoteke:URL URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://eprints.gozdis.si/59/
 
.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (146,95 KB)
MD5: 70B265349EA970090802274DE3C2E377
PID: 20.500.12556/dirros/c1cb99ec-7a52-4301-99aa-d2019025bc61
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
Ključne besede:wine, acidity, biological deacidification, sensory evaluation
Leto izida:2013
Št. strani:str. 93-103
Številčenje:Letn. 101, št. 1
PID:20.500.12556/DiRROS-6557 Novo okno
UDK:663.2
ISSN pri članku:1581-9175
URN:URN:NBN:SI:doc-U21SPZ3X
COBISS.SI-ID:4117864 Novo okno
Datum objave v DiRROS:11.07.2017
Število ogledov:3500
Število prenosov:1002
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Novo okno

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, kislina, biološki razkis, senzorično ocenjevanje, Cviček, Oenococcus oeni


Nazaj