20.500.12556/DiRROS-6557
The suitability of malolactic fermentation for the Cviček wine
wine
acidity
biological deacidification
sensory evaluation
vino
kislina
biološki razkis
senzorično ocenjevanje
Cviček
Oenococcus oeni
true
false
false
Angleški jezik
Slovenski jezik
Neznano
2017-07-11 08:25:08
2017-07-11 08:25:08
2022-08-12 10:21:07
0000-00-00 00:00:00
2013
0
0
str. 93-103
št. 1
Letn. 101
2013
0000-00-00
NiDoloceno
NiDoloceno
NiDoloceno
0000-00-00
0000-00-00
0000-00-00
663.2
1581-9175
URN:NBN:SI:doc-U21SPZ3X
4117864
213840640
http://eprints.gozdis.si/59/
1
https://dirros.openscience.si/Dokument.php?lang=slv&id=6730
1.01_Cus_Acta_agricultura_Slovenica_2013.pdf
1.01_Cus_Acta_agricultura_Slovenica_2013.pdf
1
70B265349EA970090802274DE3C2E377
7918bac68c4a10362a0b1cfa9d6f326e259bd3cfbf1608b3f9c2dd93fd59f985
bc9b3cbe-17b4-11ed-b6b8-001a4af901a5
20.500.12556/dirros/c1cb99ec-7a52-4301-99aa-d2019025bc61
https://dirros.openscience.si/Dokument.php?lang=slv&id=8329
Kmetijski inštitut Slovenije
0
0
0