Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Obvestila
Kontakti
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
The suitability of malolactic fermentation for the Cviček wine
Avtorji:
ID
Čuš, Franc
(Avtor)
Datoteke:
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(146,95 KB)
MD5: 70B265349EA970090802274DE3C2E377
PID:
20.500.12556/dirros/c1cb99ec-7a52-4301-99aa-d2019025bc61
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://eprints.gozdis.si/59/
Jezik:
Angleški jezik
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
Ključne besede:
wine
,
acidity
,
biological deacidification
,
sensory evaluation
Leto izida:
2013
Št. strani:
str. 93-103
Številčenje:
Letn. 101, št. 1
PID:
20.500.12556/DiRROS-6557
UDK:
663.2
ISSN pri članku:
1581-9175
URN:
URN:NBN:SI:doc-U21SPZ3X
COBISS.SI-ID:
4117864
Datum objave v DiRROS:
11.07.2017
Število ogledov:
3927
Število prenosov:
1203
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Gradivo je del revije
Naslov:
Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:
Acta agric. Slov.
Založnik:
Biotehniška fakulteta
ISSN:
1581-9175
COBISS.SI-ID:
213840640
Sekundarni jezik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
vino
,
kislina
,
biološki razkis
,
senzorično ocenjevanje
,
Cviček
,
Oenococcus oeni
Nazaj