Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Hydrothermal leaching of amylose from native, oxidized and heat-treated starches
Avtorji:ID Nikolenko, Mykola V. (Avtor)
ID Myrhorodska-Terentieva, Viktoriia D. (Avtor)
ID Sakhno, Yuriy (Avtor)
ID Jaisi, Deb P. (Avtor)
ID Likozar, Blaž (Avtor)
ID Kostyniuk, Andrii (Avtor)
Datoteke:URL URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://www.mdpi.com/2227-9717/11/5/1464
 
.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (3,83 MB)
MD5: E88C29EBD9A996F2A4C4DEFD905D59F5
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo KI - Kemijski inštitut
Status publikacije:Objavljeno
Verzija publikacije:Objavljena publikacija
Datum objave:01.01.2023
Založnik:MDPI AG
Leto izida:2023
Št. strani:str. 1-20
Številčenje:Vol. 11, iss. 5, [article no.] 1464
Izvor:Processes
PID:20.500.12556/DiRROS-16604 Novo okno
UDK:547
ISSN pri članku:2227-9717
DOI:10.3390/pr11051464 Novo okno
COBISS.SI-ID:154040323 Novo okno
Avtorske pravice:© 2023 by the authors.
Opomba:Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 31. 5. 2023;
Datum objave v DiRROS:31.05.2023
Število ogledov:612
Število prenosov:315
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Processes
Skrajšan naslov:Processes
Založnik:MDPI AG
ISSN:2227-9717
COBISS.SI-ID:523353113 Novo okno

Gradivo je financirano iz projekta

Financer:Drugi - Drug financer ali več financerjev
Program financ.:Ukrainian State University of Chemical Technology
Številka projekta:0121U112071
Naslov:R & D project

Licence

Licenca:CC BY 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.sl
Opis:To je standardna licenca Creative Commons, ki daje uporabnikom največ možnosti za nadaljnjo uporabo dela, pri čemer morajo navesti avtorja.

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:organska kemija, hrana, škrob, krompirjev škrob, amiloza


Nazaj