Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Isotope fingerprints of common and tartary buckwheat grains and milling fractions : a preliminary study
Avtorji:ID Sinkovič, Lovro (Avtor)
ID Ogrinc, Nives (Avtor)
ID Potočnik, Doris (Avtor)
ID Meglič, Vladimir (Avtor)
Datoteke:.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (217,58 KB)
MD5: D0DE72D00B6294D49E428812753AD654
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
Ključne besede:hulls, semolina, isotopic signature, light flour, conventional, organic
Datum objave:13.05.2022
Št. strani:str. 1-8
Številčenje:Vol. 11, iss. 10
PID:20.500.12556/DiRROS-15436 Novo okno
UDK:633
ISSN pri članku:2304-8158
DOI:10.3390/foods11101414 Novo okno
COBISS.SI-ID:107719427 Novo okno
Opomba:Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 13. 5. 2022;
Datum objave v DiRROS:06.09.2022
Število ogledov:762
Število prenosov:266
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Latinski jezik
Ključne besede:Fagopyrum


Nazaj