Naslov: | Milling fractions composition of common (Fagopyrum esculentum Moench) and tartary (Fagopyrum tataricum (L.) Gaertn.) buckwheat |
---|
Avtorji: | ID Sinkovič, Lovro (Avtor) ID Kokalj, Doris (Avtor) ID Meglič, Vladimir (Avtor) |
Datoteke: | PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (601,88 KB) MD5: 5770C678AA3AF2A098E9E11B6EB8B36B
|
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
|
---|
Ključne besede: | whole grain, hulls, bran, light flour, bioactive compounds, phenolics |
---|
Verzija publikacije: | Recenzirani rokopis |
---|
Št. strani: | str. 1-26 |
---|
Številčenje: | Vol. , iss. |
---|
PID: | 20.500.12556/DiRROS-14158 |
---|
UDK: | 633.12 |
---|
ISSN pri članku: | 1873-7072 |
---|
DOI: | 10.1016/j.foodchem.2021.130459 |
---|
COBISS.SI-ID: | 68257795 |
---|
Opomba: | Nasl. z nasl. zaslona;
Opis vira z dne 28. 6. 2021; |
---|
Datum objave v DiRROS: | 22.07.2021 |
---|
Število ogledov: | 8431 |
---|
Število prenosov: | 559 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |