Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Hydroethanolic extracts of raspberry (Rubus idaeus) pomace as ingredients of functional foods : characterization and effect of gastrointestinal digestion
Avtorji:ID Vipotnik, Živa (Avtor)
ID Golob, Majda (Avtor)
ID Albreht, Alen (Avtor)
Datoteke:URL URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://www.mdpi.com/2223-7747/14/15/2444
 
.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (708,01 KB)
MD5: CB0578C367BFE1749FB46B410F9B40EE
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo KI - Kemijski inštitut
Status publikacije:Objavljeno
Verzija publikacije:Objavljena publikacija
Datum objave:01.01.2025
Leto izida:2025
Št. strani:str. 1-17
Številčenje:Vol. 14, iss. 15, [article no.] 2444
PID:20.500.12556/DiRROS-23424 Novo okno
UDK:577
ISSN pri članku:2223-7747
DOI:10.3390/plants14152444 Novo okno
COBISS.SI-ID:245618947 Novo okno
Avtorske pravice:© 2025 by the authors. Licensee MDPI, Basel, Switzerland.
Opomba:Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 14. 8. 2025;
Datum objave v DiRROS:27.08.2025
Število ogledov:330
Število prenosov:164
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Plants
Skrajšan naslov:Plants
Založnik:MDPI
ISSN:2223-7747
COBISS.SI-ID:523345433 Novo okno

Gradivo je financirano iz projekta

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:P1-0005
Naslov:Funkcionalna živila in prehranska dopolnila

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:P4-0092
Naslov:Zdravje živali, okolje in varna hrana

Licence

Licenca:CC BY 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.sl
Opis:To je standardna licenca Creative Commons, ki daje uporabnikom največ možnosti za nadaljnjo uporabo dela, pri čemer morajo navesti avtorja.

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:biokemija, tropine, maline, bakterije, fenoli


Nazaj