Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Monitoring viable yeast populations using flow cytometry in spontaneous and inoculated alcoholic fermentations of white must and red mash
Avtorji:ID Potisek, Mateja (Avtor)
ID Čuš, Franc (Avtor)
Datoteke:URL URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://link.springer.com/article/10.1007/s00217-025-04792-0?utm_source=rct_congratemailt&utm_medium=email&utm_campaign=oa_20250609&utm_content=10.1007/s00217-025-04792-0
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
Ključne besede:Saccharomyces yeasts, Non-Saccharomyces yeasts, Wine, Yeast counting, Plate count method
Status publikacije:Objavljeno
Verzija publikacije:Objavljena publikacija
Datum objave:09.06.2025
Leto izida:2025
Št. strani:17 str.
Številčenje:iss. 5, Feb. 2025
PID:20.500.12556/DiRROS-22639 Novo okno
UDK:634.8+663.2
ISSN pri članku:1438-2385
DOI:10.1007/s00217-025-04792-0 Novo okno
COBISS.SI-ID:238970627 Novo okno
Datum objave v DiRROS:11.06.2025
Število ogledov:471
Število prenosov:126
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:European food research & technology
Skrajšan naslov:Eur. food res. technol.
Založnik:Springer
ISSN:1438-2385
COBISS.SI-ID:513665049 Novo okno

Gradivo je financirano iz projekta

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:P4-0133-2018
Naslov:Trajnostno kmetijstvo

Licence

Licenca:CC BY 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.sl
Opis:To je standardna licenca Creative Commons, ki daje uporabnikom največ možnosti za nadaljnjo uporabo dela, pri čemer morajo navesti avtorja.

Nazaj