Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Variations in the nutritional profile and colour parameters of sweet potato varieties with different flesh colours : Effects of cropping system, mulching and growing season
Avtorji:ID Sinkovič, Lovro (Avtor)
ID Neji, Mohamed (Avtor)
ID Kunstelj, Nataša (Avtor)
ID Pipan, Barbara (Avtor)
ID Meglič, Vladimir (Avtor)
Datoteke:.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (4,05 MB)
MD5: 825B19848C37B0964CF5608B8BD780AD
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
Ključne besede:Sweet potato, Flesh colour, Nutritional profile, Cropping system, Genetic makeup, Linear discriminant analysis
Verzija publikacije:Objavljena publikacija
Datum objave:14.11.2024
Leto izida:2024
Št. strani:str. 1-12
Številčenje:Vol. 338, [article no.] ǂ113807
PID:20.500.12556/DiRROS-20839 Novo okno
UDK:631.52
ISSN pri članku:1879-1018
DOI:10.1016/j.scienta.2024.113807 Novo okno
COBISS.SI-ID:215607299 Novo okno
Opomba:Soavtorji: Mohamed Neji, Nataša Kunstelj, Barbara Pipan, Vladimir Meglič; Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 19. 11. 2024;
Datum objave v DiRROS:19.11.2024
Število ogledov:54
Število prenosov:12
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Scientia horticulturae
Založnik:Elsevier
ISSN:1879-1018
COBISS.SI-ID:23111173 Novo okno

Gradivo je financirano iz projekta

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:P4-0072-2018
Naslov:Agrobiodiverziteta

Licence

Licenca:CC BY 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.sl
Opis:To je standardna licenca Creative Commons, ki daje uporabnikom največ možnosti za nadaljnjo uporabo dela, pri čemer morajo navesti avtorja.

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sladki krompir, hranilna vrednost, barva mesa krompirja, sortna značilnost, način pridelave


Nazaj