Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Resveratrol food supplement products and the challenges of accurate label information to ensure food safety for consumers : a randomized, double-blind, controlled cross-over pilot study
Avtorji:ID Bensa, Maja (Avtor)
ID Vovk, Irena (Avtor)
ID Glavnik, Vesna (Avtor)
Datoteke:URL URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://www.mdpi.com/2072-6643/15/2/474
Opis: Prost dostop
 
.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (4,06 MB)
MD5: 2BAE0961852048388DF551A50322B527
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo KI - Kemijski inštitut
Status publikacije:Objavljeno
Verzija publikacije:Objavljena publikacija
Datum objave:16.01.2023
Založnik:MDPI
Leto izida:2023
Št. strani:str. 1-22
Številčenje:Vol. 15, iss. 2, [article no.] 474
Izvor:Nutrients
PID:20.500.12556/DiRROS-16099 Novo okno
UDK:577
ISSN pri članku:2072-6643
DOI:10.3390/nu15020474 Novo okno
COBISS.SI-ID:138940163 Novo okno
Avtorske pravice:© 2023 by the authors
Opomba:Nasl. z nasl. zasl.; Opis vira z dne 23. 1. 2023;
Datum objave v DiRROS:23.01.2023
Število ogledov:410
Število prenosov:239
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Nutrients
Skrajšan naslov:Nutrients
Založnik:MDPI
ISSN:2072-6643
COBISS.SI-ID:2948140 Novo okno

Gradivo je financirano iz projekta

Financer:ARRS - Agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:P1-0005
Naslov:Funkcionalna živila in prehranska dopolnila

Licence

Licenca:CC BY 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.sl
Opis:To je standardna licenca Creative Commons, ki daje uporabnikom največ možnosti za nadaljnjo uporabo dela, pri čemer morajo navesti avtorja.

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:biokemija, živila, prehranska dopolnila, skladnost, varnost, deklaracije, kromatografija


Nazaj