| Naslov: | Milling fractions composition of common (Fagopyrum esculentum Moench) and tartary (Fagopyrum tataricum (L.) Gaertn.) buckwheat |
|---|
| Avtorji: | ID Sinkovič, Lovro (Avtor) ID Kokalj Sinkovič, Doris (Avtor) ID Meglič, Vladimir (Avtor) |
| Datoteke: | PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (601,88 KB) MD5: 5770C678AA3AF2A098E9E11B6EB8B36B
|
|---|
| Jezik: | Angleški jezik |
|---|
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
|---|
| Organizacija: | KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
|
|---|
| Ključne besede: | whole grain, hulls, bran, light flour, bioactive compounds, phenolics |
|---|
| Verzija publikacije: | Recenzirani rokopis |
|---|
| Št. strani: | str. 1-26 |
|---|
| Številčenje: | Vol. , iss. |
|---|
| PID: | 20.500.12556/DiRROS-14158  |
|---|
| UDK: | 633.12 |
|---|
| ISSN pri članku: | 1873-7072 |
|---|
| DOI: | 10.1016/j.foodchem.2021.130459  |
|---|
| COBISS.SI-ID: | 68257795  |
|---|
| Opomba: | Nasl. z nasl. zaslona;
Opis vira z dne 28. 6. 2021; |
|---|
| Datum objave v DiRROS: | 22.07.2021 |
|---|
| Število ogledov: | 9728 |
|---|
| Število prenosov: | 942 |
|---|
| Metapodatki: |  |
|---|
|
:
|
Kopiraj citat |
|---|
| | | | Objavi na: |  |
|---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |