| Naslov: | The effect of salting time and sex on chemical and textural properties of dry cured ham |
|---|
| Avtorji: | ID Tomažin, Urška (Avtor) ID Škrlep, Martin (Avtor) ID Prevolnik, Maja (Avtor) ID Batorek Lukač, Nina (Avtor) ID Karolyi, Danijel (Avtor) ID Červek, Matjaž (Avtor) ID Čandek-Potokar, Marjeta (Avtor) |
| Datoteke: | PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,31 MB) MD5: D236C65D74E375B4AA3DB4F8A38CB29F
|
|---|
| Jezik: | Angleški jezik |
|---|
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
|---|
| Organizacija: | KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
|
|---|
| Ključne besede: | Dry-cured ham, Reduced salt, Sex, Proteolysis, Texture |
|---|
| Status publikacije: | Objavljeno |
|---|
| Verzija publikacije: | Recenzirani rokopis |
|---|
| Leto izida: | 2020 |
|---|
| Št. strani: | str. 1-6 |
|---|
| Številčenje: | Vol. 161 |
|---|
| PID: | 20.500.12556/DiRROS-11623  |
|---|
| UDK: | 664.92:636.4 |
|---|
| ISSN pri članku: | 0309-1740 |
|---|
| DOI: | 10.1016/j.meatsci.2019.107990  |
|---|
| COBISS.SI-ID: | 5903464  |
|---|
| Opomba: | Soavtorji: Martin Škrlep, Maja Prevolnik Povše, Nina Batorek Lukač, Danijel Karolyi, Matjaž Červek, Marjeta Čandek Potokar;
|
|---|
| Datum objave v DiRROS: | 24.04.2020 |
|---|
| Število ogledov: | 3417 |
|---|
| Število prenosov: | 1332 |
|---|
| Metapodatki: |  |
|---|
|
:
|
Kopiraj citat |
|---|
| | | | Objavi na: |  |
|---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |