Naslov: | The effect of salting time and sex on chemical and textural properties of dry cured ham |
---|
Avtorji: | ID Tomažin, Urška (Avtor) ID Škrlep, Martin (Avtor) ID Prevolnik, Maja (Avtor) ID Batorek Lukač, Nina (Avtor) ID Karolyi, Danijel (Avtor) ID Červek, Matjaž (Avtor) ID Čandek-Potokar, Marjeta (Avtor) |
Datoteke: | PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,31 MB) MD5: D236C65D74E375B4AA3DB4F8A38CB29F
|
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
|
---|
Ključne besede: | Dry-cured ham, Reduced salt, Sex, Proteolysis, Texture |
---|
Status publikacije: | Objavljeno |
---|
Verzija publikacije: | Recenzirani rokopis |
---|
Leto izida: | 2020 |
---|
Št. strani: | str. 1-6 |
---|
Številčenje: | Vol. 161 |
---|
PID: | 20.500.12556/DiRROS-11623 |
---|
UDK: | 664.92:636.4 |
---|
ISSN pri članku: | 0309-1740 |
---|
DOI: | 10.1016/j.meatsci.2019.107990 |
---|
COBISS.SI-ID: | 5903464 |
---|
Opomba: | Soavtorji: Martin Škrlep, Maja Prevolnik Povše, Nina Batorek Lukač, Danijel Karolyi, Matjaž Červek, Marjeta Čandek Potokar;
|
---|
Datum objave v DiRROS: | 24.04.2020 |
---|
Število ogledov: | 2495 |
---|
Število prenosov: | 992 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |