Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Obvestila
Kontakti
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Pomen ekološke pridelave hrane za ohranjanje zdravja
Avtorji:
ID
Slabe, Anamarija
(Avtor)
Datoteke:
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(410,98 KB)
MD5: 1018FBCB82E5B3D662E062B6B6D30659
Jezik:
Slovenski jezik
Tipologija:
1.09 - Objavljeni strokovni prispevek na konferenci
Organizacija:
OI - Onkološki inštitut Ljubljana
Status publikacije:
Objavljeno
Verzija publikacije:
Objavljena publikacija
Leto izida:
2000
Št. strani:
Str. 81-85
PID:
20.500.12556/DiRROS-11180
UDK:
613.2
COBISS.SI-ID:
12471257
Opomba:
BSDOCID55924;
Datum objave v DiRROS:
23.03.2020
Število ogledov:
1536
Število prenosov:
320
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Gradivo je del monografije
Naslov:
Prehrana in rak
Uredniki:
Borut Štabuc
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
Zveza slovenskih društev za boj proti raku [etc.]
Leto izida:
2000
ISBN:
961-6377-01-9
COBISS.SI-ID:
109690112
Nazaj