Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Ajda in izzivi za njeno uporabo v prehrani, gostinstvu in turizmu : predavanje na 3. mednarodni konferenci "Trendi in izzivi v živilstvu, prehrani, gostinstvu in turizmu", 24. - 25. oktober 2014, Biotehniški izobraževalni center Ljubljana
Avtorji:ID Kreft, Ivan (Avtor)
Datoteke:.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,63 MB)
MD5: 68BC3C6D9F5088CAF16BACE7E00924EB
PID: 20.500.12556/dirros/eab79910-b911-4c07-afb4-1bf7d14491a5
 
Jezik:Slovenski jezik
Tipologija:3.16 - Vabljeno predavanje na konferenci brez natisa
Organizacija:Logo SciVie - Gozdarski inštitut Slovenije
Ključne besede:ajda
Leto izida:2014
PID:20.500.12556/DiRROS-7515 Novo okno
UDK:613.2
COBISS.SI-ID:4776358 Novo okno
Opomba:Opis po predstavitvi;
Datum objave v DiRROS:12.07.2017
Število ogledov:3603
Število prenosov:858
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je financirano iz projekta

Financer:EC - European Commission
Program financ.:FP7
Številka projekta:315982

Nazaj