| Naslov: | Vpliv interaktivnih kvasovk na fizikalno-kemijsko sestavo in kakovost rdečega vina 'Merlot' |
|---|
| Avtorji: | ID Rustja, David (Avtor) ID Lisjak, Klemen (Mentor) Več o soavtorju...  ID Vanzo, Andreja (Mentor) Več o soavtorju...  |
| Datoteke: | URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.ung.si/~library/diplome/VINARSTVO/13Rustja.pdf
PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,37 MB) MD5: 20E7628840EF5A60C623DD76C073A4D4
|
|---|
| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
|---|
| Organizacija: | KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
|
|---|
| Povzetek: | Vpliv interaktivnih kvasovk na fizikalno-kemijsko sestavo in kakovost rdečega vina 'Merlot' |
|---|
| Ključne besede: | diplomske naloge, vino, Merlot, Vipavska dolina, polifenoli, antociani, proantocianidini, senzorična ocena |
|---|
| Kraj izida: | Nova Gorica |
|---|
| Založnik: | [D. Rustja] |
|---|
| Leto izida: | 2012 |
|---|
| Št. strani: | XII, 57 str. |
|---|
| PID: | 20.500.12556/DiRROS-6133  |
|---|
| UDK: | 634.8+663.2:543.92 |
|---|
| COBISS.SI-ID: | 2630139  |
|---|
| Datum objave v DiRROS: | 06.09.2022 |
|---|
| Število ogledov: | 2368 |
|---|
| Število prenosov: | 946 |
|---|
| Metapodatki: |  |
|---|
|
:
|
Kopiraj citat |
|---|
| | | | Objavi na: |  |
|---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |