Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Vpliv interaktivnih kvasovk na fizikalno-kemijsko sestavo in kakovost rdečega vina 'Merlot'
Avtorji:ID Rustja, David (Avtor)
ID Lisjak, Klemen (Mentor) Več o soavtorju... Novo okno
ID Vanzo, Andreja (Mentor) Več o soavtorju... Novo okno
Datoteke:URL URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.ung.si/~library/diplome/VINARSTVO/13Rustja.pdf
 
.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,37 MB)
MD5: 20E7628840EF5A60C623DD76C073A4D4
 
Jezik:Slovenski jezik
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:Logo KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
Povzetek:Vpliv interaktivnih kvasovk na fizikalno-kemijsko sestavo in kakovost rdečega vina 'Merlot'
Ključne besede:diplomske naloge, vino, Merlot, Vipavska dolina, polifenoli, antociani, proantocianidini, senzorična ocena
Kraj izida:Nova Gorica
Založnik:[D. Rustja]
Leto izida:2012
Št. strani:XII, 57 str.
PID:20.500.12556/DiRROS-6133 Novo okno
UDK:634.8+663.2:543.92
COBISS.SI-ID:2630139 Novo okno
Datum objave v DiRROS:06.09.2022
Število ogledov:1604
Število prenosov:687
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
RUSTJA, David, 2012, Vpliv interaktivnih kvasovk na fizikalno-kemijsko sestavo in kakovost rdečega vina „Merlot“ [na spletu]. Diplomsko delo. Nova Gorica : D. Rustja. [Dostopano 29 april 2025]. Pridobljeno s: https://dirros.openscience.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=6133
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj