| Naslov: | Trans fatty acids in margarines and shortenings in the food supply in Slovenia |
|---|
| Avtorji: | ID Abramovič, Helena (Avtor) ID Vidrih, Rajko (Avtor) ID Zlatić, Emil (Avtor) ID Kokalj Sinkovič, Doris (Avtor) ID Schreiner, Matthias (Avtor) ID Žmitek, Katja (Avtor) ID Kušar, Anita (Avtor) ID Pravst, Igor (Avtor) |
| Datoteke: | URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0889157518307968?via%3Dihub
PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,66 MB) MD5: 4237BE610D281FCF0E00469F3BFDA693
|
|---|
| Jezik: | Angleški jezik |
|---|
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
|---|
| Organizacija: | NUTRIS - Inštitut za nutricionistiko
|
|---|
| Status publikacije: | Objavljeno |
|---|
| Verzija publikacije: | Recenzirani rokopis |
|---|
| Datum objave: | 01.12.2018 |
|---|
| Leto izida: | 2018 |
|---|
| Št. strani: | str. 53-61 |
|---|
| Številčenje: | Vol. 74 |
|---|
| PID: | 20.500.12556/DiRROS-24321  |
|---|
| UDK: | 664.3:641.1:543.635.35 |
|---|
| ISSN pri članku: | 0889-1575 |
|---|
| DOI: | 10.1016/j.jfca.2018.08.007  |
|---|
| COBISS.SI-ID: | 4940152  |
|---|
| Avtorske pravice: | © 2018 Elsevier Inc. All rights reserved. |
|---|
| Datum objave v DiRROS: | 26.11.2025 |
|---|
| Število ogledov: | 119 |
|---|
| Število prenosov: | 61 |
|---|
| Metapodatki: |  |
|---|
|
:
|
Kopiraj citat |
|---|
| | | | Objavi na: |  |
|---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |