Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Trans fatty acids in margarines and shortenings in the food supply in Slovenia
Avtorji:ID Abramovič, Helena (Avtor)
ID Vidrih, Rajko (Avtor)
ID Zlatić, Emil (Avtor)
ID Kokalj Sinkovič, Doris (Avtor)
ID Schreiner, Matthias (Avtor)
ID Žmitek, Katja (Avtor)
ID Kušar, Anita (Avtor)
ID Pravst, Igor (Avtor)
Datoteke:URL URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0889157518307968?via%3Dihub
 
.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,66 MB)
MD5: 4237BE610D281FCF0E00469F3BFDA693
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo NUTRIS - Inštitut za nutricionistiko
Status publikacije:Objavljeno
Verzija publikacije:Recenzirani rokopis
Datum objave:01.12.2018
Leto izida:2018
Št. strani:str. 53-61
Številčenje:Vol. 74
PID:20.500.12556/DiRROS-24321 Novo okno
UDK:664.3:641.1:543.635.35
ISSN pri članku:0889-1575
DOI:10.1016/j.jfca.2018.08.007 Novo okno
COBISS.SI-ID:4940152 Novo okno
Avtorske pravice:© 2018 Elsevier Inc. All rights reserved.
Datum objave v DiRROS:26.11.2025
Število ogledov:119
Število prenosov:61
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Journal of food composition and analysis
Skrajšan naslov:J. food compos. anal.
Založnik:Academic Press
ISSN:0889-1575
COBISS.SI-ID:25742848 Novo okno

Gradivo je financirano iz projekta

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:P3-0395
Naslov:Prehrana in javno zdravje

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:P4-0121
Naslov:Biokemijska in biofizikalno-kemijska karakterizacija naravnih snovi

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:P4-0234
Naslov:Integrirano živilstvo in prehrana

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:L3-7538
Naslov:Trans maščobe v živilih in njihov populacijski vnos - implikacije za javno zdravje

Financer:Ministry of Health of the Republic of Slovenia

Financer:Ministry of Agriculture, Forestry and Food of the Republic of Slovenia

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:maščobe, margarina, maščobne kisline, trans maščobne kisline, kemijska sestava


Nazaj