Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Editorial : databases and nutrition, volume II
Avtorji:ID Durazzo, Alessandra (Avtor)
ID Pravst, Igor (Avtor)
ID Lucarini, Massimo (Avtor)
Datoteke:URL URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnut.2023.1307370/full
 
.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (79,41 KB)
MD5: D69760AC6D1ED9AEDE58BC5AE86CBA57
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.20 - Predgovor, uvodnik, spremna beseda
Organizacija:Logo NUTRIS - Inštitut za nutricionistiko
Ključne besede:food data, food groups, nutrients, natural substances, dietary supplements, classification, categorization, food composition databases
Status publikacije:Objavljeno
Verzija publikacije:Objavljena publikacija
Datum objave:22.11.2023
Leto izida:2023
Št. strani:str. 1-2
Številčenje:Vol. 10
PID:20.500.12556/DiRROS-24259 Novo okno
UDK:613.2:612.39
ISSN pri članku:2296-861X
DOI:10.3389/fnut.2023.1307370 Novo okno
COBISS.SI-ID:179191811 Novo okno
Avtorske pravice:© 2023 Durazzo, Pravst and Lucarini.
Opomba:Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 3. 1. 2024;
Datum objave v DiRROS:24.11.2025
Število ogledov:132
Število prenosov:48
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Frontiers in nutrition
Skrajšan naslov:Front. nutr.
Založnik:Frontiers Media S.A.
ISSN:2296-861X
COBISS.SI-ID:4431992 Novo okno

Licence

Licenca:CC BY 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.sl
Opis:To je standardna licenca Creative Commons, ki daje uporabnikom največ možnosti za nadaljnjo uporabo dela, pri čemer morajo navesti avtorja.
Začetek licenciranja:22.11.2023
Vezano na:Version of Record valid from 2023-11-22

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:nutricionistika, podatki o živilih, skupine živil, razvrstitev, kategorizacija, baze podatkov


Nazaj