| Naslov: | Editorial : databases and nutrition, volume II |
|---|
| Avtorji: | ID Durazzo, Alessandra (Avtor) ID Pravst, Igor (Avtor) ID Lucarini, Massimo (Avtor) |
| Datoteke: | URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnut.2023.1307370/full
PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (79,41 KB) MD5: D69760AC6D1ED9AEDE58BC5AE86CBA57
|
|---|
| Jezik: | Angleški jezik |
|---|
| Tipologija: | 1.20 - Predgovor, uvodnik, spremna beseda |
|---|
| Organizacija: | NUTRIS - Inštitut za nutricionistiko
|
|---|
| Ključne besede: | food data, food groups, nutrients, natural substances, dietary supplements, classification, categorization, food composition databases |
|---|
| Status publikacije: | Objavljeno |
|---|
| Verzija publikacije: | Objavljena publikacija |
|---|
| Datum objave: | 22.11.2023 |
|---|
| Leto izida: | 2023 |
|---|
| Št. strani: | str. 1-2 |
|---|
| Številčenje: | Vol. 10 |
|---|
| PID: | 20.500.12556/DiRROS-24259  |
|---|
| UDK: | 613.2:612.39 |
|---|
| ISSN pri članku: | 2296-861X |
|---|
| DOI: | 10.3389/fnut.2023.1307370  |
|---|
| COBISS.SI-ID: | 179191811  |
|---|
| Avtorske pravice: | © 2023 Durazzo, Pravst and Lucarini. |
|---|
| Opomba: | Nasl. z nasl. zaslona;
Opis vira z dne 3. 1. 2024;
|
|---|
| Datum objave v DiRROS: | 24.11.2025 |
|---|
| Število ogledov: | 132 |
|---|
| Število prenosov: | 48 |
|---|
| Metapodatki: |  |
|---|
|
:
|
Kopiraj citat |
|---|
| | | | Objavi na: |  |
|---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |