Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:From perception to preference : insights on front-of-package nutrition labelling effectiveness from a choice experiment under time-pressure
Avtorji:ID Hafner, Edvina (Avtor)
ID Hristov, Hristo (Drugo)
ID Grunert, Klaus G. (Avtor)
ID Pravst, Igor (Avtor)
Datoteke:URL URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0950329325003404
 
.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (6,41 MB)
MD5: 820A680D07D7430451F24B4F47C65B7F
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo NUTRIS - Inštitut za nutricionistiko
Status publikacije:Objavljeno
Verzija publikacije:Objavljena publikacija
Datum objave:01.02.2026
Leto izida:2026
Št. strani:str. 1-15
Številčenje:Vol. 136, art. 105765
PID:20.500.12556/DiRROS-24237 Novo okno
UDK:612.39
ISSN pri članku:1873-6343
DOI:10.1016/j.foodqual.2025.105765 Novo okno
COBISS.SI-ID:257911299 Novo okno
Avtorske pravice:© 2025 The Authors. Published by Elsevier Ltd.
Opomba:Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 20. 11. 2025;
Datum objave v DiRROS:24.11.2025
Število ogledov:116
Število prenosov:58
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Food Quality and Preference
Založnik:Elsevier Ltd.
ISSN:1873-6343
COBISS.SI-ID:23094277 Novo okno

Gradivo je financirano iz projekta

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:P3-0395
Naslov:Prehrana in javno zdravje

Licence

Licenca:CC BY 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.sl
Opis:To je standardna licenca Creative Commons, ki daje uporabnikom največ možnosti za nadaljnjo uporabo dela, pri čemer morajo navesti avtorja.
Začetek licenciranja:23.10.2025
Vezano na:Text and Data Mining valid from 2026-02-01 Text and Data Mining valid from 2026-02-01 Version of Record valid from 2025-10-23

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:označevanje hranilne sestave, Nutri-Score, prehranski semafor, izbira živil


Nazaj