Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Obvestila
Kontakti
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
From perception to preference : insights on front-of-package nutrition labelling effectiveness from a choice experiment under time-pressure
Avtorji:
ID
Hafner, Edvina
(
Avtor
)
ID
Hristov, Hristo
(
Drugo
)
ID
Grunert, Klaus G.
(
Avtor
)
ID
Pravst, Igor
(
Avtor
)
Datoteke:
URL - Izvorni URL, za dostop obiščite
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0950329325003404
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(6,41 MB)
MD5: 820A680D07D7430451F24B4F47C65B7F
Jezik:
Angleški jezik
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
NUTRIS - Inštitut za nutricionistiko
Status publikacije:
Objavljeno
Verzija publikacije:
Objavljena publikacija
Datum objave:
01.02.2026
Leto izida:
2026
Št. strani:
str. 1-15
Številčenje:
Vol. 136, art. 105765
PID:
20.500.12556/DiRROS-24237
UDK:
612.39
ISSN pri članku:
1873-6343
DOI:
10.1016/j.foodqual.2025.105765
COBISS.SI-ID:
257911299
Avtorske pravice:
© 2025 The Authors. Published by Elsevier Ltd.
Opomba:
Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 20. 11. 2025;
Datum objave v DiRROS:
24.11.2025
Število ogledov:
116
Število prenosov:
58
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Gradivo je del revije
Naslov:
Food Quality and Preference
Založnik:
Elsevier Ltd.
ISSN:
1873-6343
COBISS.SI-ID:
23094277
Gradivo je financirano iz projekta
Financer:
ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:
P3-0395
Naslov:
Prehrana in javno zdravje
Licence
Licenca:
CC BY 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva 4.0 Mednarodna
Povezava:
http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.sl
Opis:
To je standardna licenca Creative Commons, ki daje uporabnikom največ možnosti za nadaljnjo uporabo dela, pri čemer morajo navesti avtorja.
Začetek licenciranja:
23.10.2025
Vezano na:
Text and Data Mining valid from 2026-02-01 Text and Data Mining valid from 2026-02-01 Version of Record valid from 2025-10-23
Sekundarni jezik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
označevanje hranilne sestave
,
Nutri-Score
,
prehranski semafor
,
izbira živil
Nazaj