| Naslov: | Free sugar content in pre-packaged products : does voluntary product reformulation work in practice? |
|---|
| Avtorji: | ID Mikec, Nina (Avtor) ID Hribar, Maša (Avtor) ID Fidler Mis, Nataša (Avtor) ID Pravst, Igor (Avtor) |
| Datoteke: | URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://www.mdpi.com/2072-6643/11/11/2577
PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,18 MB) MD5: 55B17914650EE47E67845BF2017AF16F
|
|---|
| Jezik: | Angleški jezik |
|---|
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
|---|
| Organizacija: | NUTRIS - Inštitut za nutricionistiko
|
|---|
| Ključne besede: | free sugar, ultra-processed food, food composition, sales data, nutrition label, Slovenia |
|---|
| Status publikacije: | Objavljeno |
|---|
| Verzija publikacije: | Objavljena publikacija |
|---|
| Datum objave: | 25.10.2019 |
|---|
| Leto izida: | 2019 |
|---|
| Št. strani: | str. 1-14 |
|---|
| Številčenje: | Vol. 11, iss. 11 |
|---|
| PID: | 20.500.12556/DiRROS-24148  |
|---|
| UDK: | 613.2 |
|---|
| ISSN pri članku: | 2072-6643 |
|---|
| DOI: | 10.3390/nu11112577  |
|---|
| COBISS.SI-ID: | 40290053  |
|---|
| Avtorske pravice: | © 2019 by the authors. Licensee MDPI, Basel, Switzerland. |
|---|
| Opomba: | Nasl. z nasl. zaslona;
Opis vira z dne 13. 11. 2019;
|
|---|
| Datum objave v DiRROS: | 18.11.2025 |
|---|
| Število ogledov: | 146 |
|---|
| Število prenosov: | 62 |
|---|
| Metapodatki: |  |
|---|
|
:
|
Kopiraj citat |
|---|
| | | | Objavi na: |  |
|---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |