Naslov: | Comparative analysis of antioxidant activity and capacity in apple varieties: Insights from stopped flow DPPH• kinetics, mass spectrometry and electrochemistry |
---|
Avtorji: | ID Angeli, Lucrezia (Avtor) ID Populin, Francesca (Avtor) ID Morozova, Ksenia (Avtor) ID Ding, Yubin (Avtor) ID Umme Āsamā (Avtor) ID Bolchini, Sara (Avtor) ID Čebulj, Anka (Avtor) ID Busatto, Nicola (Avtor) ID Costa, Fabrizio (Avtor) ID Ferrentino, Giovanna (Avtor) ID Scampicchio, Matteo (Avtor) |
Datoteke: | PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (868,66 KB) MD5: E48059701AC8A898F8434C8883CB0D10
|
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
|
---|
Ključne besede: | Fruit quality, Polyphenols, Ascorbic acid, Free radicals, Bioactive compounds, Non-browning |
---|
Status publikacije: | Objavljeno |
---|
Verzija publikacije: | Objavljena publikacija |
---|
Datum objave: | 07.01.2024 |
---|
Leto izida: | 2024 |
---|
Št. strani: | 9 str. |
---|
Številčenje: | Vol. 58, art. 103729 |
---|
PID: | 20.500.12556/DiRROS-21111 |
---|
UDK: | 634 |
---|
ISSN pri članku: | 2212-4306 |
---|
DOI: | 10.1016/j.fbio.2024.103729 |
---|
COBISS.SI-ID: | 191986691 |
---|
Datum objave v DiRROS: | 24.12.2024 |
---|
Število ogledov: | 43 |
---|
Število prenosov: | 7 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |