Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Obvestila
Kontakti
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Divjačinska juha iz kosti in odrezkov : kuharski recepti
Avtorji:
ID
Javornik, Jernej
(Avtor)
Datoteke:
PDF - Predstavitvena datoteka. (274,50 KB,
Vsebina dokumenta nedostopna do 18.02.2025
)
MD5: 7509BDBA56ACC7F61D56763157D454A7
Jezik:
Slovenski jezik
Tipologija:
1.05 - Poljudni članek
Organizacija:
ZGDS - Zveza gozdarskih društev Slovenije
Ključne besede:
kulinarični recepti
Status publikacije:
Objavljeno
Verzija publikacije:
Objavljena publikacija
Datum objave:
01.01.2024
Leto izida:
2024
Št. strani:
str. 384-387
Številčenje:
Letn. 82, št. 9
PID:
20.500.12556/DiRROS-21071
UDK:
612.39:630*94
ISSN pri članku:
0017-2723
COBISS.SI-ID:
219733763
Datum objave v DiRROS:
18.12.2024
Število ogledov:
47
Število prenosov:
0
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Gradivo je del revije
Naslov:
Gozdarski vestnik : slovenska strokovna revija za gozdarstvo
Skrajšan naslov:
Gozd. vestn.
Založnik:
Zveza gozdarskih društev Slovenije
ISSN:
0017-2723
COBISS.SI-ID:
3736834
Licence
Licenca:
CC BY-SA 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva-Deljenje pod enakimi pogoji 4.0 Mednarodna
Povezava:
http://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/deed.sl
Opis:
Ta licenca Creative Commons je zelo podobna običajni licenci Priznanje avtorstva, vendar zahteva, da so materialne avtorske pravice na izpeljanih delih upravljane z enako licenco.
Zbirka
To gradivo je del naslednjih zbirk del:
Gozdarski vestnik
Nazaj