Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Divjačinska juha iz kosti in odrezkov : kuharski recepti
Avtorji:ID Javornik, Jernej (Avtor)
Datoteke:.pdf PDF - Predstavitvena datoteka. (274,50 KB, Vsebina dokumenta nedostopna do 18.02.2025)
MD5: 7509BDBA56ACC7F61D56763157D454A7
 
Jezik:Slovenski jezik
Tipologija:1.05 - Poljudni članek
Organizacija:Logo ZGDS - Zveza gozdarskih društev Slovenije
Ključne besede:kulinarični recepti
Status publikacije:Objavljeno
Verzija publikacije:Objavljena publikacija
Datum objave:01.01.2024
Leto izida:2024
Št. strani:str. 384-387
Številčenje:Letn. 82, št. 9
PID:20.500.12556/DiRROS-21071 Novo okno
UDK:612.39:630*94
ISSN pri članku:0017-2723
COBISS.SI-ID:219733763 Novo okno
Datum objave v DiRROS:18.12.2024
Število ogledov:47
Število prenosov:0
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Gozdarski vestnik : slovenska strokovna revija za gozdarstvo
Skrajšan naslov:Gozd. vestn.
Založnik:Zveza gozdarskih društev Slovenije
ISSN:0017-2723
COBISS.SI-ID:3736834 Novo okno

Licence

Licenca:CC BY-SA 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva-Deljenje pod enakimi pogoji 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/deed.sl
Opis:Ta licenca Creative Commons je zelo podobna običajni licenci Priznanje avtorstva, vendar zahteva, da so materialne avtorske pravice na izpeljanih delih upravljane z enako licenco.

Zbirka

To gradivo je del naslednjih zbirk del:
  1. Gozdarski vestnik

Nazaj