Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Challenges and future perspectives for the European grading of pig carcasses – A quality view
Avtorji:ID Čandek-Potokar, Marjeta (Avtor)
ID Lebret, Bénédicte (Avtor)
ID Gispert, Marina (Avtor)
ID Font-I-Furnols, Maria (Avtor)
Datoteke:.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (3,35 MB)
MD5: 7C56F89A4EBC1AAA9E724F510140CA59
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.02 - Pregledni znanstveni članek
Organizacija:Logo KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
Ključne besede:pigs, SEUROP classification, carcass value, pork quality, consumer, pig carcass grading, quality grading, industry
Status publikacije:Objavljeno
Verzija publikacije:Objavljena publikacija
Datum objave:10.11.2023
Leto izida:2024
Št. strani:str. 1-10
Številčenje:Vol. 208, Art. no.ǂ109390
UDK:637.5:636.4
ISSN pri članku:1873-4138
DOI:10.1016/j.meatsci.2023.109390 Novo okno
COBISS.SI-ID:173910019 Novo okno
Datum objave v DiRROS:29.10.2024
Število ogledov:69
Število prenosov:24
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Meat science
Založnik:Elsevier
ISSN:1873-4138
COBISS.SI-ID:23087621 Novo okno

Gradivo je financirano iz projekta

Financer:ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:P4-0133

Licence

Licenca:CC BY-NC-ND 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.sl
Opis:Najbolj omejujoča licenca Creative Commons. Uporabniki lahko prenesejo in delijo delo v nekomercialne namene in ga ne smejo uporabiti za nobene druge namene.

Nazaj