Naslov: | Trypsin inhibitors in seeds and pods of Phaseolus vulgaris/coccineus: A comparative study of shaking and ultrasonic extraction methods |
---|
Avtorji: | ID Tavakoli Hasanaklou, Hourieh (Avtor) ID Pipan, Barbara (Avtor) ID Meglič, Vladimir (Avtor) ID Nagl, Nevena (Avtor) ID Sinkovič, Lovro (Avtor) |
Datoteke: | PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,48 MB) MD5: 9B8CB2DCA4F23E239A4D1198CD3AC4C5
|
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
|
---|
Ključne besede: | Bean pods, Bean seeds, Extraction method, pH maintenance, Shaking extraction, Staple foods, Trypsin inhibitors, Ultrasonic extraction |
---|
Datum objave: | 11.07.2024 |
---|
Leto izida: | 2024 |
---|
Št. strani: | str. 47-56 |
---|
Številčenje: | Vol. 71 |
---|
UDK: | 635 |
---|
ISSN pri članku: | 0717-3458 |
---|
DOI: | 10.1016/j.ejbt.2024.05.003 |
---|
COBISS.SI-ID: | 203431427 |
---|
Datum objave v DiRROS: | 29.10.2024 |
---|
Število ogledov: | 39 |
---|
Število prenosov: | 10 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |