Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Obvestila
Kontakti
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Dušena divjačina s pečeno bučo hokaido in salso verde
Avtorji:
ID
Javornik, Jernej
(Avtor)
Datoteke:
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(304,61 KB)
MD5: 84A958C804DD3754C176B0BBE4514020
Jezik:
Slovenski jezik
Tipologija:
1.05 - Poljudni članek
Organizacija:
ZGDS - Zveza gozdarskih društev Slovenije
Ključne besede:
kulinarični recepti
Status publikacije:
Objavljeno
Verzija publikacije:
Objavljena publikacija
Datum objave:
01.01.2023
Leto izida:
2023
Št. strani:
str. 256-260
Številčenje:
Letn. 81, št. 6/7
PID:
20.500.12556/DiRROS-17522
UDK:
612.39:630*94
ISSN pri članku:
0017-2723
COBISS.SI-ID:
177072131
Datum objave v DiRROS:
12.12.2023
Število ogledov:
686
Število prenosov:
9
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Gradivo je del revije
Naslov:
Gozdarski vestnik : slovenska strokovna revija za gozdarstvo
Skrajšan naslov:
Gozd. vestn.
Založnik:
Zveza gozdarskih društev Slovenije
ISSN:
0017-2723
COBISS.SI-ID:
3736834
Zbirka
To gradivo je del naslednjih zbirk del:
Gozdarski vestnik
Nazaj