Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Obvestila
Kontakti
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Strokovna delavnica: Vzorčenje živil
Avtorji:
ID
Krulec, Aleš
(Vodja projekta)
ID
Tajnikar, Sara
(Član projekta)
Datoteke:
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(248,26 KB)
MD5: F0007A2D00470417EBFA519FA69E309B
Jezik:
Slovenski jezik
Tipologija:
3.20 - Druga dela
Organizacija:
ISI - Inštitut za sanitarno inženirstvo
Povzetek:
Poročilo o izvedenem strokovnem dogodku
Ključne besede:
varnost živil
,
vzorčenje živil
,
vzorčenje površin
,
mikrobiološke in kemijske preiskave
,
korektivni ukrepi
,
RASFF portal
Datum objave:
29.03.2019
Kraj izvedbe:
Ljubljana
Leto izvedbe:
2019
PID:
20.500.12556/DiRROS-15761
Datum objave v DiRROS:
14.11.2022
Število ogledov:
1089
Število prenosov:
302
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Nazaj