Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Oleamide, a bioactive compound, unwittingly introduced into the human body through some plastic food/beverages and medicine containers
Avtorji:ID Naumoska, Katerina (Avtor)
ID Jug, Urška (Avtor)
ID Metličar, Valentina (Avtor)
ID Vovk, Irena (Avtor)
Datoteke:.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (439,10 KB)
MD5: 710DD7E7BF0EF648C5AB34A77D973223
 
URL URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://www.mdpi.com/2304-8158/9/5/549
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo KI - Kemijski inštitut
Status publikacije:Objavljeno
Verzija publikacije:Objavljena publikacija
Leto izida:2020
Št. strani:str. 549-1-549-18
Številčenje:Vol. 9, iss. 5
PID:20.500.12556/DiRROS-12158 Novo okno
UDK:577
ISSN pri članku:2304-8158
DOI:10.3390/foods9050549 Novo okno
COBISS.SI-ID:13803779 Novo okno
Avtorske pravice:© 2020 by the authors. Licensee MDPI, Basel, Switzerland
Opomba:Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 5. 5. 2020; Soavtorji: Urška Jug, Valentina Metličar and Irena Vovk;
Datum objave v DiRROS:18.06.2020
Število ogledov:2122
Število prenosov:1453
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Foods
Skrajšan naslov:Foods
Založnik:MDPI
ISSN:2304-8158
COBISS.SI-ID:512252472 Novo okno

Gradivo je financirano iz projekta

Financer:ARRS - Agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:P1-0005
Naslov:Funkcionalna živila in prehranska dopolnila

Licence

Licenca:CC BY 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.sl
Opis:To je standardna licenca Creative Commons, ki daje uporabnikom največ možnosti za nadaljnjo uporabo dela, pri čemer morajo navesti avtorja.
Začetek licenciranja:18.06.2020

Sekundarni jezik

Jezik:Ni določen
Ključne besede:biokemija, oleamid, bioaktivne spojine, posode za hrano, izcedne vode


Nazaj