Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Prosti radikali, antioksidanti v hrani in njihova vloga pri ohranjevanju zdravja
Avtorji:ID Korošec, Ladko (Avtor)
Datoteke:.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (822,48 KB)
MD5: 5C21E131F8EC1ADF459491360EDCB3EF
 
Jezik:Slovenski jezik
Tipologija:1.09 - Objavljeni strokovni prispevek na konferenci
Organizacija:Logo OI - Onkološki inštitut Ljubljana
Status publikacije:Objavljeno
Verzija publikacije:Objavljena publikacija
Leto izida:2000
Št. strani:Str. 68-78
PID:20.500.12556/DiRROS-11178 Novo okno
UDK:613.2
COBISS.SI-ID:12470745 Novo okno
Opomba:BSDOCID55922;
Datum objave v DiRROS:23.03.2020
Število ogledov:1323
Število prenosov:216
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del monografije

Naslov:Prehrana in rak
Uredniki:Borut Štabuc
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:Zveza slovenskih društev za boj proti raku [etc.]
Leto izida:2000
ISBN:961-6377-01-9
COBISS.SI-ID:109690112 Novo okno

Nazaj