Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:The impact of food processing on the phenolic content in products made from juneberry (Amelanchier lamarckii) fruits
Avtorji:ID Mikulič Petkovšek, Maja (Avtor)
ID Koron, Darinka (Avtor)
ID Rusjan, Denis (Avtor)
Datoteke:.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (249,84 KB)
MD5: 5663288C02ECE22EE3A9B6544ABF94B2
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
Ključne besede:Amelanchier lamarckii, šmarna hrušica, kemična sestava, fenolne spojine, sladkorji, funkcionalna hrana, zdrava hrana, izdelki iz šmarnice, procesiranje živil
Status publikacije:Posredovano založniku
Verzija publikacije:Nerecenzirani rokopis
Leto izida:2020
Št. strani:str. 386-393
Številčenje:Vol. 85, Iss. 2
PID:20.500.12556/DiRROS-11606 Novo okno
UDK:634.1/.7
ISSN pri članku:0022-1147
DOI:10.1111/1750-3841.15030 Novo okno
COBISS.SI-ID:9455481 Novo okno
Datum objave v DiRROS:16.04.2020
Število ogledov:1767
Število prenosov:1317
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Journal of food science
Skrajšan naslov:J. food sci.
Založnik:Institute of food technologists
ISSN:0022-1147
COBISS.SI-ID:5266181 Novo okno

Nazaj