Naslov: | The impact of food processing on the phenolic content in products made from juneberry (Amelanchier lamarckii) fruits |
---|
Avtorji: | ID Mikulič Petkovšek, Maja (Avtor) ID Koron, Darinka (Avtor) ID Rusjan, Denis (Avtor) |
Datoteke: | PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (249,84 KB) MD5: 5663288C02ECE22EE3A9B6544ABF94B2
|
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
|
---|
Ključne besede: | Amelanchier lamarckii, šmarna hrušica, kemična sestava, fenolne spojine, sladkorji, funkcionalna hrana, zdrava hrana, izdelki iz šmarnice, procesiranje živil |
---|
Status publikacije: | Posredovano založniku |
---|
Verzija publikacije: | Nerecenzirani rokopis |
---|
Leto izida: | 2020 |
---|
Št. strani: | str. 386-393 |
---|
Številčenje: | Vol. 85, Iss. 2 |
---|
PID: | 20.500.12556/DiRROS-11606 |
---|
UDK: | 634.1/.7 |
---|
ISSN pri članku: | 0022-1147 |
---|
DOI: | 10.1111/1750-3841.15030 |
---|
COBISS.SI-ID: | 9455481 |
---|
Datum objave v DiRROS: | 16.04.2020 |
---|
Število ogledov: | 2038 |
---|
Število prenosov: | 1418 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |