Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Obvestila
Kontakti
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Ajda in izzivi za njeno uporabo v prehrani, gostinstvu in turizmu : predavanje na 3. mednarodni konferenci "Trendi in izzivi v živilstvu, prehrani, gostinstvu in turizmu", 24. - 25. oktober 2014, Biotehniški izobraževalni center Ljubljana
Avtorji:
ID
Kreft, Ivan
(Avtor)
Datoteke:
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,63 MB)
MD5: 68BC3C6D9F5088CAF16BACE7E00924EB
PID:
20.500.12556/dirros/eab79910-b911-4c07-afb4-1bf7d14491a5
Jezik:
Slovenski jezik
Tipologija:
3.16 - Vabljeno predavanje na konferenci brez natisa
Organizacija:
SciVie - Gozdarski inštitut Slovenije
Ključne besede:
ajda
Leto izida:
2014
PID:
20.500.12556/DiRROS-7515
UDK:
613.2
COBISS.SI-ID:
4776358
Opomba:
Opis po predstavitvi;
Datum objave v DiRROS:
12.07.2017
Število ogledov:
3819
Število prenosov:
922
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Gradivo je financirano iz projekta
Financer:
EC - European Commission
Program financ.:
FP7
Številka projekta:
315982
Nazaj