Naslov: | Metabolomic profiling and sensorial quality of 'Golden Delicious', 'Liberty', 'Santana', and 'Topaz' apples grown using organic and integrated production systems |
---|
Avtorji: | ID Vanzo, Andreja (Avtor) ID Jenko, Mojca (Avtor) ID Vrhovšek, Urška (Avtor) ID Stopar, Matej (Avtor) |
Datoteke: | URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://eprints.gozdis.si/60/
PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (88,16 KB) MD5: 916FEF6DE071928C547D701CB65153D4 PID: 20.500.12556/dirros/c83207bd-8605-4212-8ffe-ba64691ceab6
|
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
|
---|
Leto izida: | 2013 |
---|
Št. strani: | str. 6580-6587 |
---|
Številčenje: | Vol. 61, iss. 26 |
---|
PID: | 20.500.12556/DiRROS-6558 |
---|
UDK: | 634 |
---|
ISSN pri članku: | 0021-8561 |
---|
DOI: | 10.1021/jf4011142 |
---|
COBISS.SI-ID: | 4220776 |
---|
Opomba: | Soavtorji: Mojca Jenko, Urška Vrhovšek, Matej Stopar;
|
---|
Datum objave v DiRROS: | 11.07.2017 |
---|
Število ogledov: | 3824 |
---|
Število prenosov: | 1584 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |