Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Metabolomic profiling and sensorial quality of 'Golden Delicious', 'Liberty', 'Santana', and 'Topaz' apples grown using organic and integrated production systems
Avtorji:ID Vanzo, Andreja (Avtor)
ID Jenko, Mojca (Avtor)
ID Vrhovšek, Urška (Avtor)
ID Stopar, Matej (Avtor)
Datoteke:URL URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://eprints.gozdis.si/60/
 
.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (88,16 KB)
MD5: 916FEF6DE071928C547D701CB65153D4
PID: 20.500.12556/dirros/c83207bd-8605-4212-8ffe-ba64691ceab6
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
Leto izida:2013
Št. strani:str. 6580-6587
Številčenje:Vol. 61, iss. 26
PID:20.500.12556/DiRROS-6558 Novo okno
UDK:634
ISSN pri članku:0021-8561
DOI:10.1021/jf4011142 Novo okno
COBISS.SI-ID:4220776 Novo okno
Opomba:Soavtorji: Mojca Jenko, Urška Vrhovšek, Matej Stopar;
Datum objave v DiRROS:11.07.2017
Število ogledov:3824
Število prenosov:1584
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Journal of agricultural and food chemistry
Skrajšan naslov:J. agric. food chem.
Založnik:American Chemical Society, Books and Journals Division
ISSN:0021-8561
COBISS.SI-ID:6323975 Novo okno

Sekundarni jezik

Jezik:Ni določen
Ključne besede:jabolka, metabolomika, biološka proizvodnja, integrirana proizvodnja, odpornost sort, senzorične lastnosti, metabolomsko profiliranje, polifenoli


Nazaj