Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | SLO | ENG

Naslov:Metabolomic profiling and sensorial quality of 'Golden Delicious', 'Liberty', 'Santana', and 'Topaz' apples grown using organic and integrated production systems
Avtorji:Vanzo, Andreja (Avtor)
Jenko, Mojca (Avtor)
Vrhovšek, Urška (Avtor)
Stopar, Matej (Avtor)
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
Leto izida:2013
UDK:634
ISSN pri članku:0021-8561
OceCobissID:6323975 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS_ID:4220776 Povezava se odpre v novem oknu
DOI:10.1021/jf4011142 Povezava se odpre v novem oknu
Opombe:Soavtorji: Mojca Jenko, Urška Vrhovšek, Matej Stopar;
Število ogledov:1732
Število prenosov:593
Datoteke:URL URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://eprints.gozdis.si/60/
.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (88,16 KB)
 
Nadgradivo:J. agric. food chem.
American Chemical Society, Books and Journals Division
 
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
  
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.


Nazaj